Mit adhat egy gyümölcs?

”Ha van valami különlegesebb gyümölcs, akkor az óvodában azzal tanítják meg a gyerekeknek, hogy néz ki egy-egy gyümölcs. A gyerekek a déli gyümölcsöket így tanulták meg.
 
A magyar gyerekes háztartások több mint negyede él nehéz körülmények között, akiknek sok olyan gyümölcs luxusterméknek számít, amik az Ön étrendjének szerves részét képezhetik. A nélkülöző családok körében az sem ritka, hogy a gyermekek az élelmiszerosztás keretében találkoznak először életükben itthon nem termő gyümölcsökkel és ekkor adatik meg nekik az a lehetőség is, hogy megismerjék ezek nevét és tanulhassanak róluk.

Az ételosztások pótolhatatlan értéket teremtenek a nélkülöző gyermekek életében – egy gyümölccsel nem csak a napi betevőjükhöz járulunk hozzá, de tudással és élménnyel ajándékozzuk meg őket!
 
Segítse a nélkülözőket a Bookline oldalán!
 
Március 1. és május 31. között a Bookline felületén is támogathatnak bennünket, hogy még több nélkülözőn segíthessünk együtt! Ezen időszakban a Libri-Bookline Zrt. lehetőséget biztosít számunkra adománygyűjtésre, melynek keretében 300 Ft és 500 Ft értékű adományjegy vásárlást tesznek lehetővé. Már egy 300 Ft értékű adományjegy vásárlásával 9.000 Ft értékű mentett élelmiszert juttathatunk el közösen a rászorulókhoz! Amennyiben megteheti, segítse munkánkat és a nélkülözőket!
 
Köszönjük!
 
 
Adója 1%-a akár 3 család egy heti élelmezését is fedezni tudja!
 
Az Élelmiszerbank felkutatja, összegyűjti és eljuttatja az élelmiszerfeleslegeket a rászorulóknak, a hatékony működésnek köszönhetően pedig az Ön adója 1%-ából nem csak 1, de 2, akár 3 nélkülöző család egy heti élelmiszerszükségletét is biztosíthatnánk közösen
 
 
Édes Száj pályázati felhívás karitatív szervezetek számára
 
A Magyar Élelmiszerbank Egyesület Édes Száj címmel idén ismét pályázatot hirdet azzal a céllal, hogy minél több rászoruló gyermek vehessen részt színvonalas, élményekben gazdag rendezvényeken, az alábbi három kategóriában:
  • Gyermeknapi rendezvények;
  • Nyári táborok;
  • Mikulás és karácsonyi ünnepségek.
Az Édes Száj Program keretében az Élelmiszerbank a pályázaton nyertes szervezeteknek az eseményeken kiosztandó/felhasználandó édességeket biztosít. Az Édes Száj Gyermeknapi pályázat jelentkezési határideje: 2019. április 30.

A részletes pályázati felhívás elérhető itt:
 
Hírlevél karitatív szervezeteknek
 
Hírlevelet indítunk karitatív szervezeteknek az Élelmiszerbank által meghirdetett pályázatokról. A feliratkozó szervezeteknek az Élelmiszerbank pályázatairól fogunk információkat küldeni, évente maximum pár alkalommal.
 
Adományozok
Önkéntesség
Web
 
 
Magyar Élelmiszerbank Egyesület
1172 Budapest, Lokátor u. 3. Tel: +36 30 486 0940
E-mail: elelmiszerbank@elelmiszerbank.hu

Ezt a hírlevelet azért küldtük Önnek, mert honlapunkon regisztrált vagy akcióink, rendezvényeink során érdeklődött tevékenységünk iránt. Amennyiben a továbbiakban nem szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, kattintson erre a leiratkozás linkre.
*|REWARDS|*

 
This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*