3 352 758 Ft az adó 1%-okból!
 
Örömmel értesítünk mindenkit, hogy a felajánlott 2017-es évi adó 1%-ából
3 352 758​ forint gyűlt össze Egyesületünk számára.

Nagyon köszönjük mindenkinek, aki Nekünk ajánlotta fel ezt az összeget, ezzel segítve az éhezés és élelmiszerpazarlás elleni küzdelmet!
Élelmiszerbank Karácsonyi Adománygyűjtés 2018-ban is
 
"Az az öröm, és mosolyáradat, ami felém áramlott, velem maradt egész évben, és most, hogy közeledik az újabb élelmiszerbankos segítség Karácsony előtt, arra biztatunk mindenkit, hogy a  bevásárlólista készítésnél gondoljon egy másik családra is, ahol szenteste a segítségünkkel „ennivaló” kerülhet  az asztalukra."

2018. november 23-25-ig, péntek délutántól vasárnap estig várják önkénteseink a lakossági élelmiszer felajánlásokat az Aldi, Auchan, Metro és Tesco üzletekben a kijelölt időszakban.
Az élelmiszeradományok minden évben a helyi nélkülözőket segítik a nehéz téli hónapokban.

A tavalyi évi karácsonyi adománygyűjtés során 236 tonna élelmiszerrel tudtuk támogatni a rászorulókat. Köszönjük, hogy együtt segíthettünk!

Adománykonvojunk idén is átszelte a várost!
 
Október 16-án Élelmiszer-adományokkal teli konvoj haladt át Budapesten az Élelmezési világnap alkalmából. Az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezetével (FAO) közösen szervezett akciónkban az élelmiszerrel való pazarló bánásmódra és arra hívjuk fel a figyelmet, hogy a Földünkön megtermelt élelmiszer elegendő lenne mindenki számára, mégis jelenleg 820 millióan – vagyis minden kilencedik ember – tartósan éhezik.

A konvojhoz idén 21 nagyvállalati partnerünk csatlakozott, köszönjük nekik és a FAO-nak!

Tovább olvasom ➤➤ 
Még nem késő csatlakozni Együnk Egymásért programunkhoz!
 
A szeptemberben indult Együnk Egymásért kampányunk december 31-ig tart!
Célunk, hogy idén is összegyűjtsünk annyi adományt, amennyivel a tavalyihoz hasonlóan, közel 90 000 családon tudunk segíteni a nehéz téli hónapokban.

Egy virtuális menü megvásárlásával közvetlenül és gyorsan segítheti a nélkülözőket!
Egy menü "ára" - 2 000 Ft - közel 40 éhes száj számára jelent élelmiszert!


Tovább ➤➤ 
Adományozok
Önkéntesség
Web
Magyar Élelmiszerbank Egyesület
1172 Budapest, Lokátor u. 3.
Tel: +36 1 261 3991
E-mail: elelmiszerbank@elelmiszerbank.hu

Ezt a hírlevelet azért küldtük Önnek, mert honlapunkon regisztrált vagy akcióink, rendezvényeink során érdeklődött tevékenységünk iránt. Amennyiben a továbbiakban nem szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, kattintson erre a leiratkozás linkre.