1 200 000 csomag élelmiszer a nélkülözőknek
 
Első félévi eredményünk mérlege közel 5 000 tonna élelmiszer, melyet több mint 230 000 rászoruló számára tudtunk eljuttatni. 
Az élelmiszermentésben részt vesz közel 50 gyártó partnerünk, 260 áruház - az Aldi, Auchan, METRO és Tesco láncoknak köszönhetően - több mint 300 partnerszervezetünk, sok-sok önkéntes segítőnk is.

Köszönjük, hogy együtt segíthetünk:-)
 
Célunk, hogy év végéig ezt a mennyiséget megduplázzuk!


Tovább olvasom ➤➤
 
Megnyílt a JótéKonyha kert
 
Az Élelmiszerbank központi telephelyén új szabadtéri rendezvényhelyszínt alakítottunk ki, amely kiváló helyszínéül szolgálhat 50-150 fős céges rendezvényeknek, kerti partyknak, évfolyamtalálkozóknak, esküvőknek, egyéb rendezvényeknek.
A JótéKonyha az Élelmiszerbank társadalmi célú vállalkozása, melynek nyereségét az Élelmiszerbank működési költségeinek fedezésére fordítjuk.


Tovább olvasom ➤➤
 
 
Élelmiszerbank a családokért és a gyerekekért
 
Az Élelmiszerbanknál különösen nagy hangsúlyt fektetünk a nélkülöző családok, gyerekek támogatására.


"Mivel ilyen minőségű édességhez ritkán jutnak hozzá, ezért különösképp őszinte és látványos volt az öröm kicsiknél és nagyoknál egyaránt."

Tovább olvasom ➤➤
 
 
Szeptembertől ismét evéssel segíthetünk másokon!
 

Immár 7. alkalommal indul útnak jótékonysági kezdeményezésünk, az Együnk Egymásért kampány, amelyhez csatlakozva úgy juttathatjuk élelemhez a rászorulókat, hogy közben mi magunk is jóllakunk.

A tavalyi akcióhoz csatlakozó 57 résztvevőnek köszönhetően összesen 5 millió forint adomány gyűlt össze, melyből közel 90 ezer nélkülöző számára mentettünk élelmiszert és nyújtottunk ezáltal segítséget a nehéz őszi-téli hónapokra.


Tovább olvasom ➤➤
 
 
Élelmiszerbank a Piac Éjszakáján
 
A  Budapesti Nagybani Piac szervezésében második alkalommal megrendezett Piac Éjszakája rendezvényre kitelepült az Élelmiszerbank is.
A rendezvényen ünnepeltük az egy éves együttműködésünket a piaccal, amelynek keretein belül már 15 millió Ft értékű árut vehettünk át a termelőktől, amelyet ezúton is nagyon köszönünk!


Tovább olvasom ➤➤
 
 
Adományozok
Önkéntesség
Web
 
 
Magyar Élelmiszerbank Egyesület
1172 Budapest, Lokátor u. 3.
Tel: +36 1 261 3991
E-mail: elelmiszerbank@elelmiszerbank.hu

Ezt a hírlevelet azért küldtük Önnek, mert honlapunkon regisztrált vagy akcióink, rendezvényeink során érdeklődött tevékenységünk iránt. Amennyiben a továbbiakban nem szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, kattintson erre a leiratkozás linkre.