Facebook
Instagram
LinkedIn
283 tonna tartós élelmiszer a nélkülözőkért a Karácsonyi Adománygyűjtésünkben!
Országszerte 120 településen, több mint 200 helyszínen gyűjtöttünk önkénteseinkkel november utolsó hétvégéjén a Tesco, a Metro, az Auchan áruházaiban és az Aldi 10 üzletében. Összesen mintegy 283 tonna tartós élelmiszert adományoztak a vásárlók. Az élelmiszercsomagokkal közel 57.000 ezer nélkülöző karácsonyát tesszük szebbé közösen! Köszönjük mindenkinek!

Tovább >>
 
 
Segítse a nélkülözőket a Jegymester oldalán!
 

Jegymester felületén még december 31-ig támogathatnak bennünket, hogy még több nélkülözőn segíthessünk együtt! A Jegymester Kft. lehetőséget biztosít számunkra 3 hónapon keresztül adománygyűjtésre, melynek keretében 1.000 Ft értékű adományjegy vásárlást tesznek lehetővé jegyvásárláskor vagy akár külön is. Már egy adományjegy vásárlásával 30.000 Ft értékű mentett élelmiszert juttathatunk el közösen a rászorulókhoz! 
Amennyiben megteheti, segítse munkánkat és a nélkülözőket!

Tovább >>
 

 
13.141 csomag boldogság a nélkülöző gyermekeknek Mikulás pályázatunk keretében!
 
Lezárult Mikulás rendezvényekre kiírt pályázatunk, melyre olyan szervezetek jelentkezését vártuk, akik rászoruló gyermekek számára szeretnék megadni azt az örömöt, mely más gyermeknek természetes Mikulás és karácsony tájékán. 
A pályázatban 13.141 csomagot juttattunk el a gyerekeknek tele csupa finomsággal több mint 15 millió forint értékben.
Köszönjük a pályázó szervezeteknek, hogy együtt ilyen sok gyermek arcára varázsolhatunk mosolyt, és a Bonduelle Central Europe Kft.-nek, hogy támogatta a pályázatot.
 
Visszatekintés: 2019. október 16. az Élelmezés Világnapja volt
 
Adománykonvojunkkal minden évben erre a napra hívjuk fel a figyelmet a FAO-val (az ENSZ Élelmezési és Mezőgazdasági Szervezete) közös programunkban. Az Adománykonvoj, melyben élelmiszeripari partnereink is képviseltetik magukat, idén is végigvonult Budapesten, hogy 50 tonna adománnyal és élelmiszerfelesleggel támogassa a nélkülözők élelmezését.

Tovább >>
 
 
Egy szuper ajándékötlet, mellyel nem csak örömet szerez, de a rászorulókat is segítheti!
 
Az Élelmiszerbankot támogató KarmaVida karkötők már elérhetők!

Kattintson ide és nézze meg őket!

 
Magyar Élelmiszerbank Egyesület
1172 Budapest, Lokátor u. 3.
Tel: +36 30 486 0940
E-mail: elelmiszerbank@elelmiszerbank.hu

Ezt a hírlevelet azért küldtük Önnek, mert honlapunkon regisztrált vagy akcióink, rendezvényeink során érdeklődött tevékenységünk iránt. Amennyiben a továbbiakban nem szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, kattintson erre a leiratkozás linkre.
Leiratkozás
Lokátor u. 3.
1172 Budapest
Magyarország