Egy kiló kenyér – egy éhezés nélküli nap

Mit jelent sok nélkülöző számára az élelmiszeradomány? Partnerszervezetünk szavai által jobban megérthetjük...

"Van egy olyan dolog az életükben oly sok mindennel szemben, ami állandó! Egy falat kenyér, egy kiló krumpli másnak természetes vagy megszokott, számukra viszont egy éhezés nélküli napot jelent…”

Tovább olvasom ➤

Magyarország leghíresebb macskája támogatja az Élelmiszerbankot

Az Erzsi for President Facebook oldalról ismert Erzsébet Fenevadova jó ügyünk mellé állt és mindössze néhány nap alatt közel 600 000 Ft-ot gyűjtött össze jó ügyünkre. Köszönjük az Elnök Asszonynak! Kétlábú lakótársa, könyvének írója Homonnay Gergely április 8-án, szombaton 11 órától dedikálja a Puszi, Erzsi!-t a Vivicittán, így ha magával az Elnök Asszonnyal nem is, de szolgálójával személyesen is találkozhatunk.

Várunk minden érdeklődőt a Városligetben az Élelmiszerbank Jótékonyha sátránál, ahol közösen szurkolhatunk, kóstolhatunk, és beszélgethetünk.

Tovább olvasom ➤

Önnek csak pár perc, a nélkülözőknek az életet jelentheti!

 

Ne hagyja veszni személyi jövedelemadója 1%-át! Ha a NAV készíti adóbevallását, akkor is rendelkezzen a felajánlható összegről, minden forint számít!

Válassza az Élelmiszerbankot és megsokszorozzuk a támogatást! Annak köszönhetően, hogy az élelmiszereket ingyenesen vesszük át és adjuk tovább, 1 000 Ft-ból, melyet működési költségeinkre fordítunk, 20-30 000 Ft értékű élelmiszert, közel 20 élelmiszercsomagot juttatunk el oda, ahol a legnagyobb szükség van rá.

Tovább olvasom ➤

Napról napra több partnerrel dolgozunk együtt, több nélkülözőnek segítünk

 

Januárban áruházi élelmiszermentő munkánkba való bekapcsolódáshoz pályázatot hirdettünk karitatív szervezetek számára. Nagy öröm számunkra, hogy eddig 209 pályázat érkezett.

A jelentkezéseket folyamatosan, áruházról áruházra bíráljuk el, a közeljövőben kezdjük el az esélyes szervezetek meglátogatását. Mivel a bevonó folyamatban több mint 100 áruházat indítunk el az élelmiszermentés útján, és a folyamat az egész év során zajlik majd, minden jelentkező türelmét kérjük.

Tovább olvasom ➤
Magyar Élelmiszerbank Egyesület
1172 Budapest, Lokátor u. 3.
Tel: +36 30 486 0940
E-mail: elelmiszerbank@elelmiszerbank.hu

Ezt a hírlevelet azért küldtük Önnek, mert honlapunkon regisztrált vagy akcióink, rendezvényeink során érdeklődött tevékenységünk iránt. Amennyiben a továbbiakban nem szeretné, hogy hírlevelet küldjünk Önnek, kattintson erre a leiratkozás linkre.